Wstrząs

Wstrząs
Tento pořad v současné době není možné v Lepší.TV přehrát. Vyzkoušejte však přehrání tisíců jiných pořadů, filmů, seriálů, pohádek online a k tomu 158 českých a zahraničních TV stanic živě i 30 dní zpětně. Vyzkoušejte Lepší.TV za 1 Kč na 10 dní bez závazků. Lepší.TV vám přináší nejdelší archiv i online živé vysílání. Pro maximální komfort sledování můžete využít digitálních funkcí jako nahrávání nebo pauza. Získejte svou Lepší.TV ještě dnes jen za 1 Kč!

Informace o pořadu: Wstrząs

Hledá pravdu a nic ho nezastaví.
Geniální forenzní neuropatolog jako první objevil chronickou traumatickou encefalopatii, onemocnění mozku, které často postihuje profesionální hráče amerického fotbalu. Ti kvůli ní po konci kariéry trpí depresemi a často páchají sebevraždy. Upozornit na takové nebezpečí v zemi, která je fotbalem doslova posedlá, ale nebude vůbec snadné.

Žánr: Drama
Režie: Peter Landesman
Hrají a postavy: Will Smith (Dr. Bennet Omalu), Gugu Mbatha-Rawová (Prema Mutiso), Stephen Moyer (Dr. Ron Hamilton), Albert Brooks (Dr. Cyril Wecht), Alec Baldwin (Dr. Julian Bailes), Luke Wilson (Roger Goodell)
Země: USA, Austrálie, Velká Británie
Rok výroby: 2015
Hodnocení: 72 %
  Slovensko Slovensko   Irsko Irsko   Polsko Polsko   Chorvatsko Chorvatsko   Ukrajina Ukrajina