Davon stirbt man nicht

Davon stirbt man nicht
Tento pořad v současné době není možné v Lepší.TV přehrát. Vyzkoušejte však přehrání tisíců jiných pořadů, filmů, seriálů, pohádek online a k tomu 158 českých a zahraničních TV stanic živě i 30 dní zpětně. Vyzkoušejte Lepší.TV za 1 Kč na 10 dní bez závazků. Lepší.TV vám přináší nejdelší archiv i online živé vysílání. Pro maximální komfort sledování můžete využít digitálních funkcí jako nahrávání nebo pauza. Získejte svou Lepší.TV ještě dnes jen za 1 Kč!

Informace o pořadu: Davon stirbt man nicht

I únosci se někdy spletou a unesou tu nesprávnou oběť!
Anně je osmnáct, dobře se učí a těší se na prázdniny se svými vrstevníky a spolužáky. Její o hodně starší sestra Laura za ni převzala po smrti jejich matky veškerou zodpovědnost. Anně se někdy zdá, že na ní sestra až příliš lpí, a proto se příliš netěší na společný pobyt na Baltu, který má vyplnit část prázdnin. Její protřelá a bohatá kamarádka Dorian má pro ni lákavý, ale trochu riskantní a bláznivý návrh. Chce, aby se za ni Anna vydávala v Benátkách, kam ji poslal otec, zatímco Dorian má své tajné plány. Anna napíše sestře dopis a tajně odjíždí. Netuší ovšem, že se nevinná záměna za Dorian cestou nebezpečně zkomplikuje.

Žánr: Thriller, Krimi
Hrají a postavy: Suzanne von Borsodyová (Laura Melzerová), Jürgen Prochnow (Everett Burns), Mathieu Carriere (Stefan Schürmann), Zora Holtfreterová (Dorian Waltzová), Bernadette Heerwagenová (Anna Melzerová), Zora Holtová (Dorian Waltz)
Scénář: Renate Kampmann
Země: Německo
Rok výroby: 2002
Hodnocení: 52 %
Vysíláno na: ARD
  Slovensko Slovensko   Irsko Irsko   Polsko Polsko   Chorvatsko Chorvatsko   Ukrajina Ukrajina